Intelepciune pentru tati. Sfaturi intelepte menite sa intareasca radacina familiei tale

David Glenn

Lecţiile biblice practice din cartea Inţelepciune pentru taţi ne vor ajuta în găsirea răspunsurilor la întrebările importante despre: căsnicie, copii, locul de muncă şi slujire. Acest ghid devoţional de 10 săptămâni, pentru taţii de toate vârstele, poate fi folosit individual sau pe grupe.

Cod Produs: 10239359 Ai nevoie de ajutor? 0749105923
 • Descriere
 • Caracteristici
 • Review-uri (0)

Timpul şi stresul ne conduc pe majoritatea dintre noi, bărbaţii, pe calea greşită de a-L aşeza pe Domnul la urma priorităţilor noastre. Din păcate aceasta este cea mai mare greşeală pe care o putem face când ne definim calea în viaţă. Cartea Inţelepciune pentru taţi este un ghid concis pentru a ne aduce pe noi, bărbaţii, înapoi la „primele lucruri"; intimitatea cu Tatăl, legământul cu soţia noastră şi ghidarea activă a copiilor noştri. In călătoriile mele aceasta este mereu în geanta mea, alături de Biblie, pentru a porni cu dreptul!
-- Ken Lane, director de relaţii internaţionale, FOCUS ON THE FAMILY

Lecţiile biblice practice din cartea Inţelepciune pentru taţi ne vor ajuta în găsirea răspunsurilor la întrebările importante despre: căsnicie, copii, locul de muncă şi slujire. Acest ghid devoţional de 10 săptămâni, pentru taţii de toate vârstele, poate fi folosit individual sau pe grupe.

VEI ÎNVĂŢA ADEVĂRURI BIBLICE DESPRE RELAŢIA TA CU:

 • Dumnezeu - învaţă sa te încrezi în El şi să te predai Lui;
 • Căsnicia ta - Conducerea spirituală;
 • Copiii tăi - Trei daruri pe care le poţi oferi copiilor tăi;
 • Munca ta - Patru teste Biblice pentru munca ta de bărbat;
 • Lumea - învaţă cum să-ţi foloseşti inima în folosul celorlalţi.

VEI ÎNVĂŢA LUCRURI PRACTICE DESPRE:

 • Cum să-ţi păstrezi liniştea atunci când în casa ta nu e niciodată linişte;
 • Tehnici de disciplinare care funcţionează;
 • Cum să-ţi organizezi familia;
 • Cum să ai o întâlnire romantică împreună cu soţia ta;
 • Cum să ai o noapte în familie fără haos.


David Glenn este geofizician, specialist în industria petrolieră, cofondatorul şi preşedintele Kardo International Ministries. David este o persoană caldă, tipic bărbatului din vestul Texasului, care se adresează direct atunci când le vorbeşte taţilor. Acest bunic a învăţat în„tranşee"şi este dispus să-şi împărtăşească experienţa cu ceilalţi bărbaţi.
David este căsătorit cu Denise, fondatorul Mother Wise Ministries şi autoarea cărţii Inţelepciune pentru mame. Au trei copii mari, căsătoriţi şi se bucură de nepoţi. In 2003 s-au mutat în Jakarta, Indonezia, unde aceştia s-au implicat activ în consilierea familiilor.

PREFAŢĂ

Materialul iniţial pentru această carte îşi are originea în lucrarea lui Denise: „Inţelepciune pentru mame”. In cei peste douăzeci şi ceva de ani în care această carte a fost tipărită, am auzit adesea o cerere de felul: „Dar când veţi avea ceva şi pentru bărbaţi?”. Sunt un fizioterapeut cu normă întreagă, nu un autor. Aşadar, râzând, am replicat: „Ei bine, poate că-ntr-o bună zi!”

Incă mai am o slujba full time. Lucrez acum cu o companie petrolieră în străinătate, în Indonezia, dar, din moment ce copii noştri au părăsit cuibul, Denise şi cu mine am ştiut că a venit momentul să scriem această carte. Aşa că am luat materialul ei de studiu biblic şi l-am pregătit şi adaptat la bărbaţi. Aşa cum veţi vedea, Scriptura este universală şi se aplică tuturor, dar aplicarea aceloraşi principii este uneori diferită pentru bărbaţi sau femei. Am porţionat acele lecţii zilnice în doze pe care oricine este capabil să le parcurgă, chiar şi un om cu un program încărcat.

In anumite situaţii, am lăsat materialul de studiu al Denisei şi comentariile ei despre Scriptură. Aşadar, dacă soţia ta studiază Inţelepciune pentru mame în acelaşi timp, vei găsi anumite asemănări între cele două cărţi.

Nu cred că sunt un scriitor grozav. Sunt doar un om normal, tată şi bunic, un om care munceşte, dar a cărui viaţă a fost transformată de Cuvântul Lui. Am dat tot ce am avut mai bun pentru această lucrare. Sper că îţi va plăcea şi mai sper că, prin ea, vei fi binecuvântat.

Editura: Risoprint

Numar de pagini: 230

ISBN: 978‑973‑53‑1671-6

Dimensiune coperta: 14,5 x 22,5 cm

Tip coperta: brosata

An aparitie: 2018

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 9:00-20:00 I S: 10:00-14:00 I D: Inchis

0749105923 office@gramma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!