Paradoxul alegerii - De ce mai mult este mai putin

Barry Schwartz
48,00 RON
Libertatea este un bun de preț pentru oricine. Iar în lipsa posibilității de a alege, aceasta e doar o iluzie. Așadar, pentru a te simți mai liber, ai nevoie de mai multe lucruri dintre care să alegi. Pare un raționament firesc. De fapt, nu e...
 
La comanda

Durata de livrare: 24 ORE

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C4210 Ai nevoie de ajutor? 0749105923
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Libertatea este un bun de preț pentru oricine. Iar în lipsa posibilității de a alege, aceasta e doar o iluzie. Așadar, pentru a te simți mai liber, ai nevoie de mai multe lucruri dintre care să alegi. Pare un raționament firesc. De fapt, nu e...
 

Așa cum demonstrează Barry Schwartz, atunci când numărul opțiunilor crește, alegerea devine o povară, sursă de neliniște și nefericire. De multe ori e posibil să regreți alegerea făcută sau să te întrebi dacă a fost într-adevăr cea mai bună.

Un exemplu banal: cumpărarea unei perechi de blugi ar putea să-ți ia o zi întreagă dacă analizezi toate detaliile (croială, culoare, preț etc.). Oare chiar merită?

Astfel, paradoxal, alegerea poate avea aspectele ei negative, care se înmulțesc odată cu opțiunile. Avem din ce în ce mai des senzația că suntem depășiți de situație, că lucrurile ne scapă de sub control. Dar, din fericire, există soluții și sunt ușor de aplicat. Barry Schwartz propune unsprezece pași simpli de urmat pentru o viață mai relaxată.

 

Schwartz spune o mulțime de lucruri înțelepte despre pericolele din viața cotidiană.

– Booklist
 

Un volum plin de reflecții profunde, al cărui subtitlu e argumentat temeinic: un adevărat triumf.

– The Philadelphia Inquirer
 

O carte utilă şi sinceră. Un studiu pertinent și idei solid argumentate.

– The New York Observer


Barry Schwartz (n. 1946) este un important teoretician american din domeniul psihologiei. Și-a obținut doctoratul la University of Pennsylvania în 1971 și este profesor de teorie și acțiune socială la Swarthmore College. Este unul dintre colaboratorii permanenți ai publicației The New York Times. În articolele și cărțile sale abordează subiecte precum: procesele fundamentale de învățare, relația dintre psihologie și economie, interacțiunea dintre moralitate și interesul personal, mecanismul luării de decizii.

Editura: Curtea Veche

Numar de pagini: 320

ISBN: 978-606-44-0546-3

Dimensiune coperta: 13 x 20 cm

Tip coperta: brosata

An aparitie: 2021

Traducere: Elena Ceciu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti L-V: 9:00-20:00 I S: 10:00-14:00 I D: Inchis

0749105923 office@gramma.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!